- Tampereen Kesäsiirtolayhdistys ry - KESÄTOIMINTAA 27 VUOTTA LAPSILLE JA NUORILLE -

 

 

 

 

 

 ETUSIVU

 TOIMIHENKILÖT

TALOUS / TUKIJAT

 LEIRIKESÄ 2018

 LEIRIKESKUS

 OTA YHTEYTTÄ

 

Leirikeskus Sorjan kesäsiirtola

(katso ajo-ohje kuvana)

Kesäsiirtolayhdistys ry järjestää kesäleirinsä Sorjan kesäsiirtolassa. Tämä entinen Tampereen kaupungin kesäsiirtola sijaitsee Rautavesi -nimisen järven rannalla Vammalan kaupungissa Karkun kylässä noin 50 kilometriä Tampereelta. Paikka on vanha kartano, jonka Tampereen kaupunki hankki kesäsiirtolakäyttöön 1950 -luvun alussa. Yhdistys maksaa kiinteistöstä vuokran kiinteistön omistavalle kaupungin sosiaali- ja terveystoimelle ja samalla vastaa kesän ajan sen ylläpidosta. Suuremmista korjauksista vastaa Tampereen kaupungin tilakeskus.

Sorjan kesäsiirtola koostuu päärakennuksesta, (jossa keittiö, ruokailu- ja hallintotilojen lisäksi on majoitustiloja pojille ja osalle henkilökuntaa), Hiturin talosta, (joka toimii tyttöjen ja osan henkilökunnan majoitustalona), rantasaunasta sekä muutamasta pienemmästä rakennuksesta , urheilukentistä, pihoista ja kauniista luonnosta.    

Majoitustiloihin mahtuu kerrallaan majoittumaan lapsosia päätaloon 30 ja Hituriin 40. Lapset majoittuva noin 6- 10 henkilön huoneissa ja kerrossängyissä.

Henkilökunnan majoitustiloja on yhteensä päätalolla ja Hiturin talon yläkerrassa noin 15 henkilölle.

Alapuolella on kuvia leireiltä. Voit suurentaa kuvia klikkaamalla niitä hiirellä. 

 

 

© Tampereen Kesäsiirtolayhdistys RY 2010-2018 / T-Tiimi